Wihlborgs Fastigheter: “Ju fler partners, desto fler sidor av staden kan vi tillsammans berätta om”

Wihlborgs Fastigheter var ett av de första som bolagen som engagerade sig i “Vi är alla Malmö”. Vi har pratat med Peter Olsson, fastighetschef på Wihlborgs, om innovationsandan i Malmö, varför de gick in som partner och om vad staden betyder för deras organisation.

IMG_5182.png

Varför är ni med som partner i Vi är alla Malmö?

Vi är med för att för hitta de annorlunda berättelserna om Malmö och för att få spännande input från övriga partners. Vi har cirka 1000 kunder i Malmö och är väldigt engagerade i stadens näringsliv.

Vad betyder platsen Malmö för er?

Wihlborgs är det största kommersiella fastighetsbolaget i Malmö, så Malmö betyder oerhört mycket för oss. Malmö, Skåne och Öresund är vår hemmamarknad. Den innovationskraft som finns i stadens näringsliv och det faktum att Malmö är Sveriges snabbast växande storstad, gör att det finns många fantastiska historier att berätta.

Vad är det för historier ni tycker saknas i berättelsen om Malmö ur ett näringslivsperspektiv?

Malmö har många innovations- och entreprenörsbolag, exempelvis inom spelutveckling. Men vi har även fantastiska Life Science-bolag på Medeon som vi skulle kunna lyfta ännu mer.

Vad har ni fått ut av nätverket hittills?

Vi har fått tillgång till ett brett nätverk, vilket skapar nya spännande kontaktytor.

Varför tycker ni det är viktigt att fler engagerar sig i detta framåt?

Ju fler partners, desto fler sidor av staden kan vi tillsammans berätta om. Tillsammans kan vi lyfta annorlunda och fantastiska berättelser om vårt fina Malmö.

Previous
Previous

Malmö stad: “Det finns en omsorg om staden vi lever och verkar i”

Next
Next

Vasakronan: “Här kan man hitta det man inte hittar någon annanstans”