Malmö stad: “Det finns en omsorg om staden vi lever och verkar i”

Tillsammans med en rad näringslivsaktörer var Malmö stad med och tog initiativet till nätverket “Vi är alla Malmö”. Vi har pratat med Anna Wittgren, enhetschef Marknad och attraktivitet på Malmö stad, om vad nätverket betyder för dem.

IMG_6389-2.png

Varför deltar Malmö stad i Vi är alla Malmö?

För oss har det varit viktigt att vara med i uppstarten för att se var vi kan stötta i den oerhört viktiga dialogen om Malmö. Initiativet kom utifrån och då gäller det för oss att se hur vi kan bidra då vi alla jobbar med Malmös bästa för ögonen.

Vad hoppas ni att nätverket ska bidra med över tid?

Att ännu fler får upp ögonen för de rika och spännande historier som spinner ur vår stad och att vi tillsammans har hjälpts åt att prata om Malmö som den fantastiska stad det är. Om man inte är i Malmö redan ska man vilja vara där!

Vad betyder platsen Malmö för er?

Det börjar här!

Vad är det för historier ni tycker saknas i berättelsen om Malmö ur ett näringslivsperspektiv?

De oväntade!

Vad har ni fått ut av nätverket hittills?

En möjlighet att se hur engagerade Malmöföretagen som är med är. Hur de vill nå framgång inte bara för sina företag utan för hela staden. De ser fördelarna med att det går bra för hela staden och att det gynnar det egna företaget. Men också att det måste finnas en vinst med att finnas med. Tiden för alla är dyrbar och att de satsar här tycker jag visar att det finns en omsorg om staden vi lever och verkar i.

Varför tycker ni det är viktigt att fler engagerar sig i detta framåt?

Som alltid gäller att ju fler vi är som hjälps åt desto starkare blir vi för att nå ännu större framgångar för staden och näringslivet i Malmö.

Previous
Previous

Vi är alla Malmö på Studio Talks

Next
Next

Wihlborgs Fastigheter: “Ju fler partners, desto fler sidor av staden kan vi tillsammans berätta om”